Om Centrum Fliser

Centrum Fliser leverer alle typer fliser og klinker, keramiske fliser, granit, marmor, travertin og skifer fliser. Alle fra de bedste italienske og spanske fliseproducenter.

​Vi er ligeledes leveringsdygtige i køkkenbordplader og vinduesplader i granit, marmor og travertin, samt skifer sålbænke til billige priser.

​Udstilling i Middelfart

Centrumfliser har 500 m2 butik og udstilling i Middelfart med tidens trend indenfor fliser, klinker, granit, marmor og skifer. Butikken er indrettet som et showroom i to plan. Og med utraditionelle løsninger især i højden er det lykkedes, at få plads til hele 2500 kvadratmeter fliser og klinker. Her kan du se ideer til dit fliseprojekt hvadenten det er til indgangspartiet, entréen, køkken/alrum badeværelset, bryggerset, ved brændeovnen eller et helt andet sted.

Vi har opbygget miljøer, så du kan få et helhedsindtryk med fliser, møbler og tilbehør.

​Det er altid muligt at låne fliseprøver gratis med hjem, således det er muligt at danne sig et indtryk af den samlede løsning.

​Lager med fliser og murerværktøj

Med et lager med plads til flere tusinde kvadratmeter fliser er der stor chance for, at du kan komme hjem med dine fliser samme dag. Er vi ikke lagerførende kan fliserne typisk skaffes indenfor maksimalt 14 dage. Vi lagerfører udover fliser også murerværktøj og diverse flisetilbehør.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

  • Centrum Fliser ApS
  • CVR: 3265815

Adresse

  • Mandal Allé 17, 5500 Middelfart, Danmark

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til priser mm.

Åbningstider

Mandag - Fredag ​07.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 13.00
Information vedr. Covid-19

Facebook